Афинитетът на родните  звезди към промени на външния вид чрез

...
Афинитетът на родните  звезди към промени на външния вид чрез
Коментари Харесай

Ужасяващи резултати след серия корекции: Адриана стана Мис Пиги, БГ Барби плаши и още…

Афинитетът на родните  звезди към промени на външния тип посредством ботокс, хиалурон или силикон е общоизвестен. В последно време обаче решенията на дамите, които изпитват известни подозрения за хубостта си, меко казано шокират огромна част от обществото.

Най-пресният образец, който заслужава да оглави неофициалната ранглиста на неприятни, даже в фрапиращи корекции е 27-ото подред увеличаване на устата на бургазлийката Андреа Иванова, известна като българското Барби.

Атрактивната й визия предизвика редица мнения. Доста от почитателите й я засипват с рецензии и обиди, само че тя е безапелационна че продължава да получава оферти за секс, срещи и пътувания.

Деси Фотосесията е друга дама, която е съвсем неузнаваема след измененията, известни от които са 19 на брой. Спокойно може да се кажем че моделката е сменила три лица досега благодарение на голямо количество хиалурон в устните, след това унищожаване на хиалурон, само че съществуване на филъри за поправяне на бръчките. Подобно подмладяване са тествали Джулиана Гани и Нора Недкова, най-много в зоната на слепоочията.

След фрапираща интервенция за подправено дупе на Моника Валериева , поради което бе оплюта грубо преди години. 10 бона за същата интервенция даде и Брита Вълдобрева, известна с присъединяване си в еротичния конкурс Мис Плеймейт.

Певицата Адриана стана Мис Пиги след серия от интервенции. Странен слаб доктор или странни условия от страна на певицата я трансфораха в плашеща физиономия. След резултата, тя  се закани да съди лекаря, постарал се да я направи съвсем като анимационен воин.

През 2018 година поп фолк певицата Валя са подложени на процедура за подмладяване със златни влакна в тялото, което изненада меломаните. Една от зоните където е вградила златни влакна е дупето, писа „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР